Floriade Festival

Start datum15-06-2019 om 10:00
Eind datum16-06-2019 om 00:00
PlaatsAlmere

 

“In aanloop naar de Floriade 2022, organiseert de gemeente Almere elk jaar het Floriade Festival. Er is in dat weekend dan in de hele stad van alles te beleven; met vorig jaar maar liefst 35.000 bezoekers, waarvan zo’n 7.000 ook (met een bootje) alvast het toekomstig Floriadeterrein bezochten.

Ook de NBV was er in 2018 bij, met een kraam vol wetenswaardigheden over de honingbij en het imkeren als hobby, en we hebben al volken op het toekomstige Floriadeterrein kunnen neerzetten. Ook is in dat weekend tussen de Floriade BV en de NBV, als eerste Nederlandse Floriade-initiatief, een zogenaamde ‘letter-of-intent’ (LOI) getekend. Feitelijk de officiële start van NBV deelname aan de Floriade van 2022.

Tijdens het Floriade Festival van 2019 (op 15 & 16 juni) gaan we weer een stapje verder. Natuurlijk willen we daarover nog niet te veel verklappen, maar we willen een inkijkje geven op de toekomst van onze prachtige hobby. Enerzijds met de initiatieven van onze vrienden van www.beep.nl, en daarnaast vertellen we over de ideeën die wij hebben voor onze deelname NBV aan de Floriade 2022.

Dus komt allen naar dit prachtige evenement en maak er een mooi dagje uit van!”

https://www.almerecentrum.nl/event/floriade-festival/

« Naar overzicht